SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 26 aprilie 2018

Vizită

Ieri, 25 aprilie, la secția copii și tineret au venit în vizită copii de la Grădinița Nr. 2, Băița, grupa combinată, precum și de la Școala primară din Băița, clase simultane, însoțiți fiind de dnele prof. Mocan Mihaela și Petrușe Carla. După ce li s-au prezentat secțiile de copii, de adulți și Mediateca, copiii s-au oprit în Ludotecă, unde li s-a făcut o scurtă prezentare privind aspecte legate de viața și activitatea literară a Fraților Grimm, a principalelor povești scrise de cei doi care sunt foarte îndrăgite de către cei mici. Această prezentare realizată în PowerPoint, face parte dintr-un proiect intitulat ,,Preietenie ...pe o ..sfoară.'' Apoi li s-a citit din povestea ,,Albă ca Zăpada'', iar copiii au ascultat cu deosebit interes povestea, după care li s-au împărțit fișe cu imagini din povestea propriu-zisă, pe care ei trebuiau s-o coloreze, iar după ce le-au colorat, aceste fișe se vor lipi pe un carton colorat și vor fi expuse pe o sfoară pe holul secției copii și tineret.
Iată și câteva imagini de la această activitate:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu