SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 23 octombrie 2017

Vizită

Astăzi, 23 octombrie 2017, secția de împrumut carte pentru copii a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'', Oradea, a fost vizitată de către elevi ai clasei a II-a, de la Școala Gimnazială ,,Nicolae Bălcescu'', însoțiți de dna învățătoare Carla Ferician. 
După prezentarea celor două secții - Secția de împrumut pentru Copii și Tineret, precum și Ludoteca, copiilor li s-a citit o poveste frumoasă intitulată ,,Marea aventură'' a prințesei Elena din Avalor. Copiii au avut deosebita plăcere de a se lăsa purtați în marea aventură a prințesei Elena, a surorii ei mai mici, Isabel, a bunicii și a prietenilor ei dragi: Naomi, Esteban și profesoara Mendoza, urmând drumul care o va transforma pe frumoasa Elena într-o adevărată regină. Vă invităm să vă înscrieți la bibliotecă și să descoperiți în continuare aventurile prințesei Elena și a prietenilor ei. 
      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu