SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 5 octombrie 2016

Ziua internaţională a animalelor - 4 octombrie 2016



Începând cu anul 1931, ca urmare a încheierii unei convenţii internaţionale, în ziua de 4 octombrie se sărbătoreşte ziua animalelor de pe întreg mapamondul. Dacă la început accentul se punea pe protecţia animalelor aflate pe cale de dispariţie, actualmente acţiunile şi evenimentele organizate cu această ocazie vizează toate animalele, din toate mediile de viaţă, din toate colţurile lumii. 
Secţia de împrumut pentru copii şi tineret a organizat câteva expoziţii prin care supune atenţiei vizitatorilor şi cititorilor cărţi cu şi despre animale. În fapt, animalele rareori lipsesc din cărţile pentru copii. Tot aşa, copiii preferă să citească cărţi despre animale. În topul preferinţelor sunt pisicile şi câinii, caii şi animale precum dinozaurii, unicornii, dragonii, pinguinii, păsările sau delfinii.









Un comentariu:

  1. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere