SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 15 martie 2016

Invitaţie la lectură

      Ce-aţi spune despre o prinţesă care nu-şi cunoaşte originile şi trăieşte în anonimat într-un internat şcolar împreună cu cele mai bune prietene ale ei?
    Numele ei este Sophie şi este din neamul princiar al Volkonskilor. Singurele dovezi ale originii ei nobile, atât de vizibilă pentru impostorii care doresc să pună mâna pe averea rămasă, sunt asemănarea izbitoare cu predecesoarele ei şi diamantul Volkonski pe care-l poartă la gât. 
      Cathryn Constable construieşte o  foarte frumoasă poveste a regăsirii identităţii şi a aventurii pe calea cunoaşterii de sine presărată cu o serie de elemente fantastice și de basm. Fetele ajung în Rusia în timpul unei vacanțe, la invitația falsei prințese. Ele trec prin situații ciudate, sunt aruncate din tren, înnoptează la o cabană în pădure, sunt preluate de o trăsură și petrec clipe de exaltare și disperare la palat, îmbracă rochii de prințesă, aud legende și văd animale fabuloase.
      Lupii albi, care au menirea să-i apere pe membrii familiei princiare, ajută la descoperirea impostorilor.
        Citiți și lăsați-vă purtați de firul poveștii printre troienele de zăpadă,  prin ungherele ascunse ale palatului de iarnă, într-o lume trecută.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu