SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 10 noiembrie 2014

Invitaţi la bibliotecă

Clubul de lectură Fantezia de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” şi-a desfăşurat activitatea marţi, 28.10.2014, la Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”. Această întâlnire a fost una specială pentru micuţii cititori ai liceului nostru, Biblioteca Judeţeană fiind un loc drag și familiar. Copiilor li s-a prezentat secţia de împrumut pentru copii, „Maratonul lecturii”, un concurs organizat în cadrul instituţiei, prin care sunt motivaţi cititorii să citească pentru a câştiga titlul de rege sau regină .
Pentru a discuta despre cărţile citite sau în curs de citire, celor din clubul de lectură li s-a oferit privilegiul de a sta în Ludotecă, un loc special amenajat pentru joc, citit, piese de teatru... Pentru a demonstra că au citit, membrii şi-au prezentat notiţele, pasajul preferat din cartea citită, motivând alegerea. Concursul organizat de doamna profesoară Garofiţa Pop, cel prin care se alege Regele şi Regina Cititului pentru anul şcolar 2013-2014 a fost câştigat de Dana Rusu (21 de cărţi) şi Alex Lascu (16 cărţi). Aceştia au fost încoronaţi, au primit un cadou. Regele şi regina au condus activitatea câteva minute. Dana Rusu a organizat un concurs,  „Lecturiada”, care le-a pus copiilor la încercare informaţiile acumulate din cartea citită.
Mulţumim mult gazdelor, sperăm să revenim în acest loc sacru al lecturii cât mai curând. 
Elev- jurnalist Oana Taichiş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu