SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 27 ianuarie 2014

Întâlnirea lunară a medicilor stomatologi

În data de 22.01.2014, la ora 10:00 a avut loc la Biblioteca Judeţeană,, Gheorghe Şincai'', în ludotecă, întâlnirea lunară a medicilor stomatologi cu practică Privată din România, întâlnire la care au luat parte elevii claselor I, A şi B, de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir'', însoţiţi fiind de doamnele învăţătoare Dobai Mihaela, Buzle Gheorghina şi dna prof. Popa Viorica. În cadrul acestei întâlniri lunare copiii prezenţi la ora de stomatologie au ascultat cu deosebit interes ce li s-a spus şi chiar au fost puşi, la rândul lor să practice ceea ce au învăţat. Ei s-au arătat foarte încântaţi de lecţie, mai ales că au şi rămas cu multe cunoştinţe privind igiena dentară şi au promis să respecte întocmai regulile de igienă pentru a avea dinţi cât mai sănătoşi şi frumoşi.
Ca de fiecare dată copiii au fost şi recompensaţi cu câte un cadou de la Colgate, precum şi cu multe pliante privind sănătatea dinţilor şi prevenirea cariilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu