SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 5 iunie 2012

Prezentare de carte - Spaima mărilor

Această carte intitulată sugestiv ,,Spaima mărilor'' este o carte drăguţă, un mic roman de aventuri, adresat categoriei de vârstă cuprinsă între 12 şi 13 ani, structurat pe şapte capitole, fiecare capitol fiind tot mai interesant şi, totodată, inspirat de romanele lui Jules Verne.
Acţiunea romanului ni-l aduce în prim-plan pe savantul Aronax, care împreună cu soţia lui, Ana şi câţiva prieteni, pornesc într-o aventură pe mare, în căutarea şi capturarea monstrului marin, cauza tuturor problemelor pe care navele pornite în larg au avut-o, monstru care la final s-a dovedit a fi aşa cum ni-l descrie şi autorul acestei cărţi ,,o caracatiţă uriaşă cu patru ochi şi trei rânduri de dinţi în gură, de pe partea ventrală, iar pe burtă avea două tentacule cu câte un fel de vârf de formă conică, cu care găurea probabil navele. În spatele ochilor avea două orificii prin care împrăştia substanţe nocive'', ce răspândeau  moarte printre peşti şi alte vietăţi.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu