SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 25 mai 2012

Jurnalismul si documentarea



Astazi 25 mai 2012, de la ora 13, elevii clasei a IX a de la Liceul Teologic Greco-Catolic ''Iuliu Maniu'', insotiti de profesor Iulia Lorena Barna, au realizat o ora de documentare in biblioteca cuprinsa in programa de jurnalism, materie studiata in scoala. Elevii au avut posibilitatea sa se familiarizeze cu presa locala, nationala si internationala rasfoind reviste si ziare, analizand articole. Viitorii jurnalisti au vizitat si alte sectii din biblioteca fiind informati cu modul de cautare a documentelor din toate domeniile de activitate, in cataloagele traditionale si electronice. Tinerii si-au propus in viitoarele ore de jurnalism sa ia contact cu munca intr-o redactie de stiri si implicit cu personalitati care dau nastere articolelor din presa scrisa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu