SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 3 februarie 2012

Simpozion Naţional

Simpozion Naţional
,,Rolul activităţilor extracurriculare desfăşurate în cadrul parteneriatelor cu instituţii de cultură şi educaţie''
Biblioteca Judeţeană ,,Gheorghe Şincai'' Bihor-Oradea vă invită să participaţi la Simpozionul Naţional ,,Rolul activităţilor extracurriculare desfăşurate în cadrul parteneriatelor cu instituţii de cultură şi educaţie'', care va avea loc în 6 aprilie 2012.
Evenimentul se desfăşăară pe două secţiuni: română şi maghiară şi oferă posibilitatea împărtăşirii experienţelor pozitive, realizarea unui schimb de informaţii privind modalităţi inedite de realizare a activităţilor extracurriculare şi de promovare a colaborărilor între instituţii de cultură şi educaţie. Se desfăşoară în săptămâna fără cursuri dedicată activităţilor extraşcolare, prin proiectul ,,Şcoala altfel'' iniţiat de Ministerul Educaţiei şi ,,Săptămâna familiei, săptămâna fără TV'', proiectul Asociaţiei Umanitare ,,Zibo'' din Satu Mare, partenera bibliotecii.
Detalii privind desfăşurarea simpozionului le aflaţi prin e-mail
bibliobihor.simpozion@gmail.com


Cu multă stimă,
Comitetul de organizare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu