SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 12 decembrie 2011

Zâmbet şi suflet

Felicităm iniţiativa ,,Ziborienilor'' (Asociaţia Umanitară ,,Zibo'') pentru campaniile umanitare organizate în toamna acestui an. Acţiunea ,,Schimb de jucării'' desfăşurată, în perioada 3-15 octombrie 2011, în Galeriile Real din ţară, au avut drept scop strângerea de fonduri pentru susţinerea proiectului ,,Zâmbet şi suflet'' iniţiat de Cabral.
Copiii din toată ţara şi-au dat mâna sa-l ajute pe Ştefanuţ, un copil cu probleme grave de sănătate.


Cum poţi sa-l ajuţi şi tu pe Ştefanuţ?
1. Virează in contul asociatiei "Zambet si suflet" a lui Cabral orice sumă de bani cu care poţi şi vrei sa contribui. Fiecare leu este important.
•Lei: RO11 BRMA 0999100048624350
•USD: RO11 BRMA 0999100048624447
Banca Romaneasca, Bucuresti
2. Participă la licitaţia umanitară pentru Ştefanuţ Timp de 10 săptămâni va fi licitat câte un desen realizat de copiii care au participat la acţiunea "Schimb de jucarii". Vezi aici http://www.zibo.ro/planeta-foto/m/Concurs-online-de-desene-copii-44 cele mai votate 10 desene din concursul dedicat. Persoana care va vira cei mai mulţi bani, în contul asociaţiei lui Cabral, în fiecare săptămâna va primi drept mulţumire câte un desen.
3. Comandă şi TU Calendarul ZIBO 2012, calendar cu poze bebeluşi frumoşi. Calendarul este editat pe luni, în fiecare lună apar bebeluşii înscrişi pe zibo.ro, funcţie de data naşterii.
4. Susţine şi promovează acţiunea de ajutorare a lui Ştefanuţ pe site-ul sau blogul tău. Preia codul widgetului acţiunii şi du vestea mai departe la toţi prietenii tăi!
Zibo iti garantează confidenţialitatea datelor personale. Pentru mai multe informaţii citeşte Politica de Confidenţialitate de pe Zibo.ro

La chemarea Asociaţiei ,,Zibo'', o parte din jucrăriile colectate în Galeriile Real din Oradea, prin Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' (partenera asociaţiei), vor ajunge la copiii ce provin din familii cu probleme sociale, pe lângă alte daruri aduse de Moş Crăciun. Vă vom ţine la curent cu informaţii şi imagini relevante.

Un comentariu: