SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 15 decembrie 2011

E vremea colindelor

Ieri, 14 şi astăzi 15 decembrie 2011, de la ora 11, holurile bibliotecii au răsunat de sunetul cristalin al copiilor de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Avram Iancu'', clasa a III-a A, învăţător Cozma Aurica, şi al elevilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Senzorială Nr 1, clasa a VIII-a, prof. Lenuţa Toma şi Monica Mateuţ. Vestitorii Naşterii Mântuitorului au colindat trezind o emoţie creştină în sufletul auditoriului, angajaţi şi utilizatori ai bibliotecii. Elevii de la CSEIS, cu un deosebit talent insuflat de profesoara lor Monica Mateuţ, au mai prezentat pe lângă colinde şi sceneta ,,Micul prinţ'', costumaţia fiind adecvată momentului. Chiar dacă vremea n-a fost prielnică şi elevii de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Ioan Slavici, clasa a V-a A, prof. Balog Monica şi Guţiu Angela, pe la ora 14, ne-au vizitat cu acelaşi scop. Au realizat apoi un tur de bibliotecă, promiţând ca la anul care vine să se înscrie la concursul organizat de secţie ,,Maratonul lecturii''. Pentru prestaţia lor deosebită, toţi colindătorii au fost recompensaţi cu dulciuri şi o parte din ei cu jucării. Jucăriile au fost primite de la Asociaţia Umanitară ,,Zibo’’, prin proiectul ,,Schimb de jucării’’, organizat în luna octombrie a acestui an, în Galeriile Real din ţară. Elevii au devenit şi ei ,,ziborieni’’ primind abţibildul cu simbolul simpatizanţilor Asociaţiei Umanitare ,,Zibo’’. Mulţumim personalului bibliotecii care a contribuit la cumpărarea dulciurilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu