SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 7 aprilie 2011

La Grădiniţa nr. 35







Săptămâna lecturii organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii pentru copii este menită să insufle celor mici dragostea pentru carte şi plăcerea de a citi. La Grădiniţa nr. 35 s-a desfăşurat o activitate cu acest scop, fiind înscrisă în proiectul ,,Carte frumoasă, cinste cui te-a scris'', coordonată de educatoarele Andreea Nistor şi Violeta Păscuţi, în colaborare cu educatoarele de la Grădiniţa nr. 14, profesoara Pop Ioana de la Şcoala cu clasele I-VIII ,,Lucreţia Suciu'' şi Mariana Buda de la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţeane ,,Gheorghe Şincai''. Prichindeii au realizat cele mai ingenioase semne de carte, au fost informaţi cu privire la modul de realizare a unei cărţii şi drumul cărţii într-o bibliotecă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu