SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 30 aprilie 2010

„Noile educaţii - o şansă pentru viitor”



180 de lucrări, la simpozionul naţional

În cabinetul de limba română al Şcolii cu clasele I-VIII „Nicolae Bălcescu” din Oradea, s-a desfăşurat, joi (29 aprilie 2010), simpozionul naţional „Noile educaţii - o şansă pentru viitor”, organizat de I.S.J. Bihor şi C.C.D. Bihor, şcolile gimnaziale „Avram Iancu” şi „Nicolae Bălcescu”, şi coordonat de prof. Steliana Cîrciumaru şi Daniela Pop.
În acest context, noile educaţii îşi propun să contribuie la formarea unor atitudini, a unor comportamente adecvate care să-i pregătească pe copiii şi elevii de astăzi pentru provocările viitorului”.
Pe adresa organizatorilor au fost expediate nu mai puţin de 180 de lucrări din nouă judeţe (Bihor, Buzău, Constanţa, Harghita, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Vrancea) şi municipiul Bucureşti.
Pentru cele două runde ale simpozionului, au fost programate a fi prezentate 22 de lucrări, aparţinând unor cadre didactice de la unităţi de învăţământ din Oradea şi judeţul Bihor (Beiuş, Sudrigiu, Diosig, Marghita, Ştei şi Dobreşti).
Sursa: ovidan.ro
Am fost onoraţi să fim şi noi invitaţi la acest simpozion. Studiul asupra lecturii intitulat ,,Maratonul lecturii'' prezentat de Mariana Barna şi lucrarea ,,Ritmuri de învăţare. Colaborări nonformale în sprijinul procesului educaţional'' prezentată de Delia Pantea au avut un succes deosebit aupra publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu